Valentijnsdag

Voor mij is het Drents-Friese Wold het mooiste natuurgebied van Nederland. De prachtige variëteit doet mij elke keer verwonderen en elk seizoen heeft zo zijn bijzonderheden. Woon je hier nou niet in de buurt en/of ben je niet in de gelegenheid binnenkort in deze mooie regio te verblijven? Dan heeft Staatsbosbeheer verspreid over het hele land prachtige routes die je kunt lopen met jouw Valentijn. Vind diverse routes hier*.


Leer meer over de natuur en elkaar
Speciaal voor jullie heb ik weetjes, opdrachten en vragen verzameld. Kies op willekeurige plekken in het bos een moment om het volgende vakje te openen. Het zijn er 14 in totaal. Laat je verwonderen door de schoonheid van de natuur en van jouw Valentijn. Geniet van het samenzijn en daag elkaar soms uit.

Ik ben heel benieuwd waar jullie uiteindelijk een route hebben gelopen en zou het leuk vinden als jullie het mij laten weten, al dan niet met een foto erbij. Dat kan bijvoorbeeld via Facebook of Instagram. Dat mag ook zeker nog na 14 februari, want aandacht geven aan elkaar komt niet op één dag aan.


Zijn jullie er klaar voor?

Lopen jullie de route liever offline, telefoon op stil en alle aandacht voor elkaar? Dan zijn de weetjes, opdrachten en vragen hier als PDF te downloaden.

*Let op: mogelijk zijn niet alle routes op dit moment toegankelijk i.v.m. de wateroverlast door de vele regenval. Lees er hier meer over.

Blogs
Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
Instagram